Peces úniques,
emocions compartides

LauraCeramik

LauraCeramik és un taller artesanal de ceràmica on totes les peces estan realitzades a mà i amb tècniques manuals. En aquesta secció trobareu les peces que surten del taller. Si necessiteu fer un regal especial, també es fan treballs per encàrrec.

L’obra artística, peça única i irrepetible, amb la qual intento expressar alguna cosa; emocions, vivències, sentiments… totes treballades des del cor i amb delicadesa, algunes van acompanyades d’un poema.
L’obra comercial, peça treballada en sèrie, però que té el mateix procés que l’obra artística. Treballada a mà, sense motlles, i fent que cada peça sigui única. Aquesta línia també està treballada des del cor i amb delicadesa, posant l’art a ‘labast de tothom.

A LauraCeramik ens preocupa el medi ambient, per això, tot l’embalatge que s’utilitza és 100% reciclable i lliure de plàstics.

Restauració de peces

En el nostre taller de ceràmica, fusionem art i restauració per reviure les peces antigues amb tot el seu esplendor original. Ja sigui una obra d’art que necessiti una restauració meticulosa o una creació nova, estem aquí per ajudar-te a donar vida als teus somnis de ceràmica.

Servei de fornades

A part de restaurar peces, també oferim serveis de fornades per assegurar que les teves creacions arribin al seu màxim potencial.
Els nostres forns estan dissenyats per proporcionar la temperatura i la uniformitat perfectes per a la cuita de ceràmica. Amb mides específiques per a cada necessitat, tenim un forn gran amb una base de 40x40cm i 50cm d’alçada, així com un forn petit amb una base de 35x35cm i 40cm d’alçada. Això ens permet adaptar-nos a les dimensions de les teves peces i assegurar un resultat òptim en cada fornada.

Venda de material

A més dels serveis de fornades, també disposem d’una àmplia selecció de materials per a ceràmica disponibles per a la venda. Des d’esmalts i engalbares fins a argiles i eines especialitzades, tenim tot el que necessites per a les teves creacions ceràmiques.

 

tallers
Cursos i talleres oberts

En aquest apartat trobareu els cursos i tallers disponibles en aquest moment
Veure tots

Laura Niubó, descobreix l'artista

Entrar al taller,
sentir l’olor del fang humit,
l’escalfor del forn,
les formes de les peces a mig fer,
i amb el fang entre les mans,
desconnectar de tot i endinsar-me en l’obra
Pots contactar amb nosaltres per correu electrònic, telèfon o xarxes socials.